Over dit project

Graag heten wij u hartelijk welkom op www.filosofiezoeker.eu, de portaalsite van het Vlaams-Nederlands FORUMvoorFILOSOFIE.

Het Vlaams-Nederlands FORUMvoorFILOSOFIE is een overlegplatform dat streeft naar kruisbestuiving, vernieuwing en het leggen van verbindingen tussen filosofische initiatiefnemers in de Lage Landen. Het forum werd begin 2015 gesticht door filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer in Antwerpen, de Internationale School voor Wijsbegeerte ISVW in Leusden en Brandstof Amsterdam, met Filosofie Magazine als mediapartner. Het project werd bij zijn geboorte gesteund door het matchingfonds BesteBuren, dat in 2015 tot stand kwam naar aanleiding van 20 jaar cultureel akkoord tussen Vlaanderen en Nederland. Sindsdien streeft het forum naar contacten met zoveel mogelijk kwaliteitsvolle partners in de beide landsdelen.

Filosofiezoeker.eu wil links leggen naar alle mogelijke denkers, deskundigen en filosofische organisaties. Deze portaalsite moet op termijn zo volledig en actueel mogelijk worden. Daarom zijn al uw suggesties en concrete tips welkom. Aarzel niet ons te berispen of desnoods te bewieroken via het contactformulier.